ELS NOSTRES POLLASTRES DE PAGES

Procés de cria del pollastre de pages


Criem el pollet des de que surt de l'ou. El primer dia de vida el mantenim ven calent sota l'escalfor d'una estufa, i mica en mica l'anem deixant sortir a l'exterior fins que s'acostuma al canvi de temperatura.

POLLASTRE DE PAGÈS DEL PRAT DE SEVA
Un dia qualsevol a la granja

Tenen un plomatge vermell rogenc amb tonalitats negres, unes potes allargades i gruixudes, una cresta gran i ben alçada i la cua lleugerament enfilada. Volten tot el dia per fora i jeuen sobre l'herba o sota els arbres.

La seva alimentació es base principalemnt en blat de moro. Ja que és l'aliment més important perquè agafin aquest color tant bonic i gust tant diferenciat. Això juntament amb el que troben a fora fan que el pollastre creixi sà, content, i això es nota en la carn, d'una qualitat insuperable.

POLLASTRE DE PAGES
Els pollets

Quan arriben al voltant dels 100 dies de vida i a uns 2,8 quilos de pes els portem a un escorxador habilitat hon ens el tallen i l'envasen al vostre gust.

A la cuina podem dir que de principi ja entra per la vista. Es porta molt be tant a la cassola com a la brasa ja que no son pollastres molt grossos. Nosaltres sempre recomanem tastar-lo a la brasa o rostit (sense condiments ni estofats) que és com mes es troba el sabor. Tenen un color groc molt maco i natural, poc greixosos, carn mes ferma i potes allargassades.

POLLASTRE DE PAGES
Els nostres pollastres prenent la sombra

Te un pes que volta els 2,5 kg i l'entreguem envasat en safata i tallat a meitats, a octaus, amb el pit filetejat o sencer.