Pollastre de pages

Pollastres de pages, directe del productor a casa teva!


Digues on l'hem de portar i el dijous de cada setmana el tindràs a lloc! 


pollastre de pages
Tres dels nostres pollastres de pages corrent per sota el bosc
Pollastres criats lliures, amb unes casetes que tenen per refugiar-se a les nits o quan hi ha temporals, i que surten a fora quan els be de gust, perquè a partir que ja no necessiten l'escalfor de la estufa els obrim la porta i ja no els hi tornem a tancar, ni a les nits. 

Es difícil que no hi entrin depredadors, però amb molta constància ho aconseguim! I els nostres pollastres de pages tenen una qualitat de vida que enveja. 


pollet d'un dia
Els pollets d'un dia sempre agraden a tothom, així son els nostres,
unes petites boletes peludes de la mida de tres dits!


comprar pollastre de pages
Portem els pollastres de pages tallats a quarts, octaus,
desossats, sencers, filetejat... tot el que ens demanin!Els mes petits de la granja amb prou feines pesen mes que una goma de borrar, però és curiós veure que ja tenen els instints naturals ben desenvolupats. Esgarrapen el terra, s'encaren els que seran els dominants i no dubten en posar-se una aranya enorme a la boca si tenen la oportunitat! (cosa que com que les potes no els i caben, l'aranya s'agafa fort al seu cap i fa una mica de esgarrifor...)


Quan arriben a la edat i el pes adequats, els agafem per les nits que es quan estan dormint  i els portem a fer el sacrifici, on els atordeixen prèviament, i els repartim cada setmana a domicili per tot Catalunya.

Digues com vols el teu pollastre de pages i nosaltres tel prepararem a la teva mida. Tant de tall com de pes!